Den grønne udvikling starter med et valg

Ansvar

Julen er over os alle, og vi har travlt med at få alle ender til at nå sammen inden d. 24. Nytåret nærmer sig ligeledes, og tiden, hvor man evaluerer over det forgangne år, er lige om hjørnet. Hvad gik godt? Hvad gik mindre godt og hvad ønsker jeg at gøre bedre? Alle spørgsmålene er . . . → Læs mere…

Bliv inspireret til vores konkurrence

Tips til 117 Møg gode grunde

For at deltage i vores konkurrence 117 Møg gode grunde, skal du besvare nogle spørgsmål, som gerne skulle runde ud i en idé, der giver bedre genbrug lokalt eller nationalt. Eller i hvert fald inspirerer os til at tænke videre.

Du skal kort sagt fortælle os, hvad der skal sorteres fra, og hvad det skal . . . → Læs mere…

Vind 5.000 kr. for din genbrugs-idé

117 Møg gode grunde

Du står med et gammelt dørhåndtag og undrer dig over, hvorfor der ikke er en container til affald, der kan genbruges i nyt byggeri. Eller du har en masse nips – knapper, perler og garn, som du ved, en kreativ sjæl kan lave smykker af. Eller du synes, det er tosset, at man ikke genanvender . . . → Læs mere…

En win win – for dig og miljøet

Butik

Alle snakker om det, men kun få gør noget ved det; alle véd godt, hvad der er rigtigt, men de få træffer de rigtige valg. Undskyldninger er der nok af, og der bliver stadig opfundet flere. Jeg kunne snakke om danskerne generelt, men jeg vælger lige nu at forholde mig til begreberne økologi og miljø.

. . . → Læs mere…

Virksomheder bør tænke grønnere

Nyt af gammelt - flette plastik

Hvordan håndterer man komplicerede produkter som kuglepenne, stifteblyanter, tuscher, rettelak og andre skriveredskaber af plastik? Og kan man lave nye produkter ud af dem og samtidig støtte velgørenhed? Hvordan forener man i det hele taget en forretning og miljømæssigt ansvar? Bliv inspireret her.

Vi skrev for et stykke tid siden om at forbruge med hjertet; . . . → Læs mere…