Strikkes det skal der!

Gitte LacarriereSad en aften og havde ikke lige noget at beskæftige hænderne med under en film, hvor denne ide kom til mig.

Garn havde jeg ikke lige på lager, men stoffer har jeg jo et fint stort udvalg af. Jeg rev et lagen i ca. 3 cm brede strimler, og så ellers i gang med strikkepindene.
Resultatet blev en lille hynde der er praktisk til en hård stol i sommerhuset, et fint resultat der jo så har sat ideerne i skred.

Man kunne jo tage noget mere farverigt stof og strikke et sjal, og det er netop kommet på listen over hvad jeg snart skal begive mig ud i.

Vær dog opmærksom på at det er en fordel at strikke løse masker, for ellers kan det godt nok blive noget hårdt for fingrene.

God fornøjelse med at finde gamle lagner eller andet godt.

Besøg Lacarriere.dk

Strikke

Vi kan også anbefale:

4 comments to Strikkes det skal der!

 • Klara

  Jeg har præcist tænkt det samme, jeg brugte en masse gamle farverige gardiner til at strikke både grydelapper og hækle en stort tæppe, det er blevet rigtig flot og blødt og holder længe. Helt gratis. Havde ikke tænkt tanken med hynder før, smart! :-)

 • Du har ret Klara, det er skønt at det er gratis og så holder det. Og samtidig kan man sige at de da absolut træner finger muskulaturen!
  Gitte

 • Anne-Mette Snedker

  Jeg hækler for tiden de flotteste kludetæpper. Af gamle lagner-sengetøj, duge og lignende. Jeg har ogsaa hæklet t-shirt strimler ind imellem, og de bliver rigtig flotte. Min datter har et tæppe der til dels er lavet af hendes gamle Bratz sengetøj, som hun var “vokset” fra, og det er lidt sjovt at det faar nyt liv paa den maade. Har bedt venner og bekendte over facebook om at kigge deres skabe igennem for gammelt sengetøj, for paa den maade at lave flere tæpper.

 • Det lyder spændende Anne-Mette, du er mere end velkommen til at sende mig et par billeder, så deler jeg dem gerne med resten af de hungrende kreative mennesker:o))
  Gitte

Leave a Reply

  

  

  


3 × = tyve syv

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>