Chef går undercover

Torben NørgaardSom teknisk chef hos AVV havde jeg behov for at “stikke en finger i jorden” og opleve det at være pladsmand på én af vore 16 genbrugspladser. Valget faldt på Hirtshals, så den 24. februar troppede jeg op på pladsen kl. 11, hvor den faste pladsmand Kurt allerede var mødt. Uden stor hjælp fra Kurt havde jeg ikke klaret dagen.

Masser af sne De første par timer gik med at skovle sne foran portene, containere og rengøre skilte. Et koldt og for mig hårdt arbejde. Kemirummet og brugstingsrummet skulle også lige have en tur og et par skilte skulle repareres. Derefter tid til madpakken; Kurt havde en bøtte med salat med og jeg spiste med fornøjelse mine 2 rugbrødsmadder.

Kunderne kommer Allerede kl. 13.30 dukkede den første kunde op med et par (sorte!) sække med affald. Pladsen åbner godt nok først kl. 14, men som Kurt siger: “Er jeg færdig med oprydningen, ja så må kunderne gerne komme ind”.  I løbet af dagen nåede vi op på 75 kunder, heraf 7 håndværkere og virksomheder.

Folk vil gerne sortere Mange kunder spurgte ingteresseret til, hvordan affaldet skal sorteres. En af de containere, hvor der kan gøres en ektra indsats, er den til brændbart affald. I containeren er der en del pap, plast og rent træ. Et smil, en hjælpende hånd eller bolsjer til børnene fra Kurt gør underværker, når affaldet skal sorteres lidt bedre.  Det var en fornøjelse at se den måde Kurt kommunikerer med borgerne på; venlig, hjælpsom og interesseret. Vore pladsfolk gør det bare godt; de er gode ambassadører for miljøet og for AVV. En stor TAK til dem!

Plads til forbedringer Mine indtryk fra min dag som pladsmand er, at der i højere grad løbende bør ske forbedringer: nye skilte, dør i hegnet, maling af containere, befæste pladsen, hvor der står bobler osv. Forbedringer der kan gøre for små midler og vil kunne holdes indenfor budgettet. Til gengæld vil det lette pladsmandens arbejde, give bedre service til kunderne  og gøre pladserne endnu flottere.

En rigtig god dag!  Jeg tror ikke, at jeg blev opdaget af vore kunder og når der var optræk til det, sagde Kurt hurtigt til kunden, at den manglende viden og indsigt skyldes, at jeg var ny i jobbet og blot på prøve.

Pladsmænd

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


4 − = to

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>