Genbrugsbutikker og kreativ indramning

Gitte LacarriereSiden sidst har jeg været rundt i mange dejlige genbrugsbutikker, og har fundet frem til hvad det egentlig er jeg får ud af alle de besøg. Jeg bruger selvfølgelig møblerne i mit arbejde med at give dem ”nyt liv”, men har også fundet frem til at jeg simpelthen får et lille kick ved tanken om at finde liiiiiiige præcis DEN kjole, eller DEN dåse. En konklusion jeg har det ganske fint med, og som jeg tænker at mange kan genkende.

Nå men nu til ideen til jer for denne gang……

Rammer er der jo SÅ mange af rundt omkring, og de er virkelig flotte mange af dem. Meget kan gøres ved dem, denne har jeg valgt at male en smuk blå, hænge den op med et fint bånd og ellers sætte billederne fast på væggen med klæbepuder. Der skal jo som bekendt så lidt til. Denne lavede jeg i perioden hvor jeg var helt vild med petroleumsblå, og sådan har vi det jo alle sammen – forskellige perioder med forskellige farver.

Fortsat god dag til dig.

Besøg Lacarriere.dk

Ramme

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


× tre = 21

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>