Genbrugskærlighed

Tue JepsenFolk kunne være med “live”, da Affaldsselskabet Wendsyssel Wild West Productions (aka. AVV) lancerede den første hip hop-sang om genbrugskærlighed i cyberspace.

Musikvideoen blev lagt op under en Facebook-begivenhed kl. 21, mandag den 4. april 2011, og den var bl.a. en parodi på moderne pop- og rap-sange med en lækker (tohjulet) øse og masser af følsomhed. Trommerne og beatet indeholdt lyde fra AVV’s egne anlæg – som fx lastbiler, skraldespande, flaskesorteringer og bure til affald.

Det hele blev skabt med et glimt i øjet – for hvorfor skulle en sang ikke lige så vel kunne handle om genbrug, affald og genbrugspladser som de typiske smarte biler, diskoteker og druk?

Tekst, musik, kameraoptagelser, redigering og produktion skabt af AVV’s affaldsformidler (kameraet stod på et stativ) og har ikke kostet – hverken kassen eller tid – kun kærlighed

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


fire × 7 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>