Louise og Rebecca lavede geografi-opgave om CO2

Dorte Mailandt NielsenI forrige uge fik jeg besøg af Louise og Rebecca fra 7A på Muldbjerg Skolen i Hjørring. De kom for at stille nogle spørgsmål om CO2 og genbrug, som de skulle bruge til en video-opgave i geografi. Louise og Rebecca var meget velforberedte. De havde skrevet alle spørgsmålene ned og taget et lommekamera med, som de spurgte om de måtte filme med. Undervejs fik de ideer til flere spørgsmål, som de også gerne ville have svar på, så efter godt en times tid, var vi færdige. Jeg aftalte med pigerne, at de skulle sende video-opgaven til mig, når den var færdig til aflevering.

Rainforest alliance certifikatI fredags kom Louise og Rebecca så igen forbi AVV. De havde taget videoen med på et USB-stik, så jeg kunne se den. Og den er bare blevet rigtig god – måske mest når jeg lukker øjnene (kan ikke lide at se mig selv). Jeg er i hvert fald noget imponeret over, at Louise og Rebecca ikke bare har forstået at finde essensen i  alt det jeg sagde, men også på en rigtig god måde har fået det kædet sammen med andet fakta og så til sidst få det redigeret, så resultatet er blevet en rigtig informativ video.

Louise og Rebecca fra MuldbjergskolenTak for videoen Rebecca og Louise og ikke mindst chokoladen I havde med. Jeg elsker chokolade. Og flot I havde tænkt på at vælge Marabous 70 % mørk chokolade, som er mærket med en frø, hvilket er et bevis på, at en del af kakaoen kommer fra et Rainforest Alliance-certificeret landbrug.

Rainforest Alliance er en organisation, som værner om regnskoven, hvor kakaoen dyrkes, samt alle de mennesker og dyr, som lever der.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


tre + 5 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>