Virksomheder på genbrugspladsen

Tue JepsenSiden januar 2010 har virksomheder frit kunnet køre på genbrugspladserne på lige fod med private og aflevere, hvad der svarer til et privat forbrug hver gang.

Som affaldsselskab opfordrer vi til, at du og din virksomhed benytter jer af ordningen og muligheden for at køre på en af vores 16 genbrugspladser. Vi har indtil videre oplevet stor tilfredshed med ordningen.

Du skal være opmærksom på, at AVV ikke administrerer gebyret til ordningen. Hvis du har spørgsmål til opkrævningen skal du henvende dig til din respektive kommune. Gebyret vil blive opkrævet årligt på baggrund af virksomhedens oplysninger i det centrale virksomhedsregister.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


ni − 6 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>