Flettekursus med Gitte Søndergaard

Tue JepsenLige nu i dette øjeblik er en flok ivrige gæster – mest kvinder (ok, KUN kvinder) – i gang med at flette tasker af genbrugspapir. Underviseren er Gitte Søndergaard, som vi spottede i en artikel fra Nordjyske den 14. november 2010. Her fortalte hun: “Jeg stod i en butik og kiggede på en lille taske til 650 kroner. Jeg var virkelig fascineret af den. Men den var for dyr, og så tænkte jeg, at jeg kunne lave en selv.”

Siden Gitte så den lille taske, har hun flettet store mængder af tasker og har sat familie og venner på opgaven med at lægge kaffeposer, chipsposer m.m. til side. Det er nemlig bedst at flette med noget tyndt, vandfast materiale, da der både skal foldes og sys, og da det kreative resultat gerne skulle kunne holde til at blive brugt.

Deltagerne på dagens kursus havde for mestendels forberedt sig hjemmefra. Vi havde sendt mails med instruktioner, og de var blevet taget godt i mod og sendt videre. Fremover vil vi bruge mails endnu mere, da det altså bare gør kommunikationen meget nemmere end traditionel post.

Det var rigtig fedt, at nogle af deltagerne havde hørt om arrangementet på Facebook, hvor vi skrev allerførst. Vi har det problem, når vi annoncerer, at aviserne udkommer på to forskellige dage. Lidt unfair synes nogle, og det kan man godt forstå. Derfor er her et tip, hvis man fremover vil være først til mølle:

Følg med på facebook.com/affald eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, som 16 af aftenens deltagere lige har gjort det. Og har du forslag til arrangementer, kommentarer eller anden feedback – så giv endelig lyd på Facebook. Vi elsker at læse din respons og svarer så hurtigt som muligt.

Vi har et arrangement mere næste onsdag, men det er også helt booket op. Faktisk kunne vi have afholdt 4 – 5 flettearrangementer, men det rakte ressourcerne ikke til i denne omgang. De rakte dog til to gratis arrangementer med lidt kaffe og kage. Og yes, jeg har lært at have tre kaffemaskiner og to elkedler i gang på samme tid. I sandhed en præstation for en ung fyr som mig, der lever af rugbrødsmadder og postevand ;)

Tak til deltagerne, som stadig har 10 minutter tilbage af en hyggelig aften.

PS. Mænd må altså også gerne deltage – og ellers kommer I bare med et forslag til et rigtigt mandearrangement, så stabler vi det på benene.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


9 × = atten

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>