Cykelkurv til godnatbøgerne

Gitte LacarriereOpbevaring er altid vigtigt, og især på børneværelset.

Er du en af de mange der læser godnathistorier for små mennesker, så kunne dette være løsningen til stakken af bøger der ofte ligger og flyder.

En cykelkurv af ældre dato hænger smukt på enden af sengen, praktisk og sødt. Er man ikke tilfreds med farven på kurven, kan denne jo altid males.

Sengen er naturligvis også genbrug. Da den blev fundet var den grå og egentlig ganske fin, men det giver lige lidt ekstra at den får lov til at blive pink.

Så finder du en cykelkurv, har du nu en ide til hvad den kan bruges til.

God jagt.

Cykelkurv

Vi kan også anbefale:

2 comments to Cykelkurv til godnatbøgerne

  • Godt tænkt, Gitte – den ide er da lige til at snuppe!
    Pludselig kommer jeg i tanker om mange flere steder i huset, hvor denne lille ordning kunne afhjælpe et rod.. Hos os er det ofte solcremer, magasiner, Barbiedukker, legetøjsbiler, biblioteksbøger, fjernbetjeninger osv. der er rare at have inden for rækkevidde, men så ofte kommer til at ligge og flyde.
    Jeg har syet en masse ærteposer til børnene af stofrester, og de har aldrig rigtig fundet deres rette plads. En cykelkurv på ribben i legerummet er helt sikkert den rette løsning!

    Tak for det ;-)

  • Det var så lidt Rielouise, glad for at kunne inspirere. Man kunne vel egentlig lave en mindre samling af cykelkurve på en væg, til alle mulige ting. Legetøj er oplagt, men huer og vanter, eller enda frugt og måske løg i en anden…..masser af muligheder:o)

Leave a Reply

  

  

  


8 − = syv

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>