Mange får målt blodtryk og dæktryk

Lene HøgNetop i disse timer er der gang i genbrugspladsen på Miljøvej i Hjørring. Ikke bare bliver containerne fyldt med murbrokker, møbler og metaller. Der er også opløb omkring Affaldsscenen, hvor tre friske medarbejdere fra Hjørring Sundhedscenter er i færd med at måle blodtryk og snakke livsstil med pladsens borgere – primært mændene. Mens blodtrykket måles, tjekker en mekaniker dæktrykket på borgernes trailere. Flere har læst om arrangementet i Vendelboposten, men andre kigger bare forbi scenen, fordi det er tydeligt, at der sker noget udsædvanligt i dag.

Eventen “Blodtryk & dæktryk” er blevet til i et samarbejde mellem AVV og Hjørring Sundhedscenter. Formålet er at tilbyde pladsens brugere, som i høj grad er mændene, en ekstra bonus ved at komme forbi med affaldet – og at fremme sundhedsvanerne hos mænd, der generelt ikke er så gode til at være opmærksomme på helbredet. For at gøre oplevelsen behagelig for mændene, har vi indrettet Affaldsscenen med hyggelig sofakrog, afslappende læsning og gode nødder.

Se billedgalleri eller oplev højdepunkter i videoen nedenunder.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


en + 1 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>