Nyt “liv” i skabet og reolen

Gitte LacarriereHvis du overvejer at skaffe dig af med dit gamle skab eller en reol, så tænk igen. Det kan nemt gøres mere tiltalende med lidt tapet, som du kan se her på billedet. Tapetet er sat fast med tapetklister, men lim kan også bruges.

Når det er tørt kan det være en god ide at lakere det, så det kan holde mange år endnu. Tapeter findes mange gode steder i dag, og har du ikke været heldig i genbrugsbutikken – kan det gode gamle internet være et godt sted at søge.

På ydersiden af møblet kan du vælge en flot farve der står godt til tapetet. God fornøjelse.

Besøg Lacarriere.dk

Tapet-skab

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


en + = 8

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>