Alle mine breve røg ned til hunde-høm-hømmerne

Tue JepsenÆldre mand har gennem to år smidt sine breve ned i høm-høm-spanden i den tro, at det var en postkasse.

Et godt design er meget vigtigt. Det ved vi alt om i affaldsverdenen, hvor genbrugspladserne med op i mod 30 forskellige sorteringer let kan forvirre brugerne. Design, placering af containere og vejledning fra pladsmanden skal alt sammen spille bedst muligt sammen for at hjælpe den besøgende.

Høm-høm

(Billedets oprindelige placering: http://i.imgur.com/CQ58B.jpg - lagt på Reddit.com af mintymoose)

Alligevel går det nogle gange helt galt, som i Bedale, England, hvor postkassen og affaldsstativet til hundenes efterladenskaber ligner hinanden lidt for meget – og tillige er placeret for tæt på hinanden.

Det synes 91-årige Alf Spence i hvert fald, efter han gennem to år har smidt sine breve ned i høm-høm-spanden i den tro, at det var en postkasse. Og når man kigger på billedet fra Sunday Sport, så forstår man måske godt, hvordan en halvblind, ældre mand kan tage fejl (klik på billedet til højre).

Alf fortæller til Sunday Sport:

”Postkassen og høm-høm-kassen er næsten ens. De er begge røde, har samme form og sidder på en pæl. Jeg er ikke den eneste pensionist, der bliver forvirret. Det forbandede byråd skulle aldrig have placeret dem så tæt på hinanden.”

Alfs 59-årige datter har undret sig over, hvor brevene blev af – og hun begyndte at frygte, at Alf var blevet senil, når han hårdnakket påstod, at han altså havde sendt breve og penge til børnebørnenes fødselsdage.

Også postvæsenet har måttet lide en hård medfart hos Alf, som undrede sig over, at deres service kunne være SÅ elendig.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


9 × otte =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>