Oplevelsesøkonomi i min kommune

Tue JepsenAVV deltog i går eftermiddags i arrangementet Oplevelsesøkonomi i min kommune – med musikken som motor, som blev arrangeret af Hjørring og Frederikshavn Kommune i samarbejde med KODA. Konferencen blev afholdt i Glasekspertens produktionshal.

Konferencen handlede om musikken som motor til at skabe kulturelle oplevelser, der kan forøge værdien og forståelsen af virksomhedens tilbud og også gerne samspillet virksomheder og kommuner imellem. I workshopperne skulle deltagerne udvikle konkrete projektideer omkring musiske tiltag.

AVV, Hjørring Sundhedscenter og Hjørring Musiske Skole fik en god snak om muligheden for at koble miljø og sundhed omkring et nyt formidlingstilbud hos AVV på Miljøvej, som endnu ikke er offentliggjort. Der kommer mere information senere, men vi kan afsløre, at det vil blive en lille smule anderledes, når man besøger den nye genbrugsplads i Hjørring, der bliver færdig til oktober.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


1 × syv =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>