Et dukkehus kan bruges til mange ting!

Gitte LacarriereDa jeg var barn ønskede jeg mig inderligt et flot dukkehus som dette, men fik det aldrig. Da jeg så en dag faldt over et i en genbrugsbutik, var det jo oplagt at købe det til min datter. Jeg var overbevist om at hun ville elske det og få meget tid til at gå med det, men sådan skulle det ikke gå.

Interessen var nærmest  lig nul, så jeg besluttede mig for at nu var det min tur til at lege. Derfor står det nu i mit kontor og gør nytte, med alverdens notesbøger og sager – og stadig med badeværelse og køkken!

Dukkehus

Besøg Lacarriere.dk

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


syv + = 15

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>