Last Chance Blues Band – Debut på genbrugspladsen

Tue JepsenLørdag den 29. oktober spillede Last Chance Blues Band på AVV’s Affaldsscene. Over 100 mennesker var mødt op og sad forventningsfulde i genbrugsstole foran scenen. Og da musikken gik i gang, var der ingen tvivl om, at de fire unge musikere fra Det Jyske Musikkonservatorium kunne deres kram!

Efter koncerten var mere end en håndfuld mennesker oppe for at takke bandet for den gode oplevelse, og her i virksomheden snakker vi stadig om den kolde, men solrige efterårsdag, hvor kaffe, tæpper, forventningsfulde borgere og fire sprudlende musikere fik folk til at blive lidt længere på genbrugspladsen.

Vi bruger så meget tid, når vi skal købe noget nyt, men takket være Last Chance Blues Band blev genbrugspladsen og affaldets endestation prioriteret før både supermarkeder, internet, tv og hvad der ellers hører til et moderne forbrugerliv. Og det er faktisk noget af en præstation.

Stort tak til Stine Flyvholm, Anders Duus, Nikolaj Langgaard og Thomas Munk-Petersen!

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


+ tre = 4

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>