De nye skabe!

Gitte LacarriereSå er det blevet tid til at bruge de bogsider der var til overs fra sidste projekt. Og kom du ikke i gang med det, så find et par bøger på hylden eller i genbrugsbutikken og riv siderne ud.

Skabet du ser her er et indbygget et af slagsen, som trængte til en opfriskning og maling var ikke en mulighed da skabet er lamineret. Derfor blev papiret brugt som dekoration, og det holder ganske fint kan jeg love.

Først afmonterer du lågen, og dernæst pensler du tapetklister eller limlak ud på den og lægger et stykke papir på. Du fortsætter med et stykke af gangen til lågen er dækket helt til. Ved hvert stykke skal du pensle ovenpå papiret også, for at eliminere luftbobler. Lad gerne papiret gå over på bagsiden af lågen også, så holder det længere.

God arbejdslyst!

Nye skabe

Besøg Lacarriere.dk

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


ni − 7 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>