Det føles godt at tage familien med på genbrugspladsen

Tue JepsenDet er ingen hemmelighed, at det ofte er manden, der kører på genbrugspladsen. Ord som ”trailer”, ”container” og ”affaldssortering” tænder ikke kvinderne i samme grad. Men på genbrugspladsen i Dronninglund er der noget at hente for hele familien.

Inde på den nye plads på Dregårdsvej ligger AVV’s genbrugsbutik – Dronninglundafdelingen. Her tager Jytte og Karen hver dag i mod glade kunder, der synes, det er meget sjovere at betale 100 kr. for et spisebord end 2.000 kr.

Men man kan købe meget andet end et spisebord. Teenageren kan samle tallerkener og kopper til den kommende ungdomshybel. Børnene kan finde masser af legetøj. Og enhver modebevidst kvinde ved, at genbrugstøj er meget smartere end nye klæder, som alle veninderne også har. Samtidig kører manden rundt på pladsen og tømmer traileren, men får pludselig øje på en billig cykel eller et tv og glæder sig over, at kvinderne og børnene kan tømme hele butikken og stadig holde dankortet i nogenlunde kølig form.

Det eneste, man endnu ikke kan, er at aflevere børnene og svigermor til genbrug, men hvis det har stor interesse, undersøger vi gerne sagen nærmere.

Lyt til vores radiospot for genbrugspladsen i Dronninglund. Spottet er produceret af Komo Lydstudie, som du kan besøge på www.komo.dk

Lyt med her

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


× 2 = seks

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>