EMAS Awards 2011 – Vi vinder næste gang!

Tue JepsenDen 17. november, i Kraków, blev det afgjort, om vi skulle vinde verdens fornemmeste pris inden for miljøledelse, EMAS Award’en. Vi var nomineret blandt 4400 virksomheder, og temaet var bruger- og medarbejderinddragelse. Miljøministeriet og EU-kommisionen havde blandt andet bidt mærke i vores mange skoleprojekter, brug af sociale medier, interne sundhedsprojekter og samarbejde med virksomheder uden for vores branche.

EMAS Awards - Ko FlorianaDesværre vandt vi ikke, det gjorde Fritz-Erler-skolen fra Pforzheim i Tyskland. Vi havde dog overskud til at tage et billede sammen med vinderen som minde om dagen. Det kan man kan se i videoen nedenfor. Under redigeringen forsvinder tyskeren dog på magisk vis, og så må det jo være os, der vandt. Arh, det er vist ikke helt sandt… men pist væk er han i hvert fald.

Den rødhårede kvinde i midten af selvsamme billede er Floriana Ohldag, der har designet det trofæ, som alle nominerede deltog – et rigtigt miljøvenligt trofæ, der symboliserer den energi, de EMAS-registrerede virksomheder lægger for dagen.

Og så er der vist bare tilbage at sige, at vi fik meget ros under ceremonien, og AVV kom på mange internationale politikere og virksomheders læber. Og ja, vi vinder næste gang!

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


otte + = 13

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>