Et bord af bøger

Gitte LacarriereDette bord måtte jeg simpelthen lave. Ideen kom til mig en morgen jeg lå og vågnede langsomt, og det gjorde så at jeg måtte springe ud af sengen og i gang med at finde materialerne. Præcis den morgen var jeg godt tilfreds med det min mand kalder rod, for det betød at jeg havde alt det jeg skulle bruge i mit værksted til at gå i gang.

Jeg fandt et gammelt bord, som havde set bedre dage. Noget træmaling i lige præcis den røde farve jeg ville have, og så en stak bøger fra genbrugsbutikken.

Malingen blev påført, og mens den tørrede begyndte jeg at klistre bøgerne på. Det foregik med den højt elskede limpistol, et fantastisk redskab! Man kunne vælge at få lavet en glasplade dertil, og det vil jeg gøre snarest. Det er dog ret praktisk at man bare kan hive en side af, hvis bordet bliver beskidt.

God fornøjelse hvis du skal begive dig ud i noget af det samme!

Bord og lampe

Besøg Lacarriere.dk

Vi kan også anbefale:

2 comments to Et bord af bøger

Leave a Reply

  

  

  


to × 8 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>