Fornyelse med olie, tapet og LEGO

Gitte LacarriereÆldre møbler behøver ikke virke støvede og kedelige, selvom de ikke er blevet malet eller andet. Jeg har som bekendt for vane at klistre stoffer på møbler, MEN det er ikke altid at jeg kan få mig til det. Der er nogle møbler der er så smukke som de er, at formgivningen i sig selv er nok.

I dette tilfælde drejer det sig om et smukt ældre skab, i en flot udefinerbar mørk træsort. Det har fået en ordentlig omgang træolie, eller det vil sige mange omgange træolie. Det var meget tørstigt! Og det skal siges at det er utrolig tilfredsstillende at give olie til tørstigt træ, det er bliver jo næsten vækket til live igen.

Nå, men dette skab fungerer smukt, fordi der er sat sammen med tapet fra Ferm Living, i retro stilen. Hvis det bare var tapetet og skabet, ville vi kunne skrive 1960. Men fordi det frække LEGO opbevaringshoved får lov til at være med, er det bare personlig, anderledes og bevidst indretning. Og det kan vi ikke få for lidt af.

God dag til dig!

Lego, tapet, skab

Besøg Lacarriere.dk

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


+ 5 = fjorten

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>