“Lednings-gobelin” af Marit Benthe Norheim

Tue JepsenHvis du ikke har haft chancen til at se værket “Lednings-gobelin” fra 2004 af Marit Benthe Norheim, som befinder sig i vores foredragssal, så kan du her få et lille indblik i, hvordan det blev skabt. Kvaliteten på videoen er ikke den bedste, men den giver et godt indtryk af alt det arbejde, der lå i at samle 4.000 m. ledning og afbøjningsspoler til et smukt værk af en frugtbar kvinde.

Det er på Mandøvej i Hjørring, man kan se den 24 kvm store væg, hvor forskelligfarvede ledninger på forunderlig vis bugter sig mellem hinanden og danner en større helhed. Hvis du er interesseret i at se værket, kan du altid ringe til os.

Du kan besøge Marit Benthe Norheim her.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


6 − = en

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>