Lanterne makeover

Gitte LacarriereVi kender det vist alle, især vi kvinder. Man finder lanternen frem, eller forvilder sig til at købe én for den er jo så fin at have ved fordøren.

Vi nyder synet, lige til den ikke er køn mere og vi ikke rigtig lægger mærke til den. Sådan skete det hos mig i forrige uge, og så lavede jeg et lille hurtigt makeover…

Før-billedet taler for sig selv, efter-billedet kræver en lille forklaring.

Jeg pakkede stearinlyset ind i papir, og ja jeg ved godt at sådan noget kan brænde. Men lanternen står jo udenfor, og jeg slukker den hver aften – så jeg tænker det går! I bunden lagde jeg børnenes kalahakugler, jeg vurderede at de kunne undvære dem i et par uger. Og så er der ellers forår på vej, eller sommer som en vis Hr. Falch synger.

Besøg Lacarriere.dk

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


− en = 6

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>