Affaldsindsats: Præmie til kreative børn fra Poulstrup

Tue JepsenHos AVV er vi vilde med, når gamle ting får nyt liv. Og når det sker på kreativ vis, bliver vi endnu mere betagede. Derfor oprettede vi for et par år siden en helt særlig pris, der kunne belønne de institutioner, der gør noget helt specielt for at sætte fokus på affald og miljø. Prisen hedder Årets affaldsindsats, og 2011-prisen gik til SFO Skovhuset, Vrejlev-Hæstrup Skole. Du kan læse mere om børnenes projekt her – og se, hvem der ellers deltog.

I februar fik vi så de glade vindere af 3.000 kr. på besøg til en lille rundvisning. Vi fik lov at interviewe nogle af børnene om projektet, og det kom der nogle små sjove sekvenser ud af, som kan ses nedenfor. Vi har desuden taget et par billeder af den rigtig gode dokumentation af projektet, som kan ses allernederst.

Hvis andre skoler (i Hjørring og Brønderslev Kommune) gerne vil have chancen for at vinde Årets affaldsindsats (2012), så er det bare med at få sendt en mail eller ringet til AVV.

Endnu engang stort tillykke til SFO’en fra Poulstrup!

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


3 + to =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>