Engelsk superhelt bekæmper svineri i gaderne

Tue JepsenHvis man kalder ham en “skidt” fyr, bliver han ikke fornærmet. Han har nemlig dedikeret sit superhelteliv til at opsamle henkastet affald fra Englands gader.

De fleste superhelte forsøger at fange tyveknægte og redde kvinder i nød, men Fantom-skraldemanden har et helt andet mål – nemlig at rydde op i England. Iklædt sin sorte maske og sorte kappe sprinter han rundt i byen Hessle og samler folks forladte affald op. Og når de prøver at snakke med ham, forsvinder han lige så hurtigt, som han kom.

Flere engelske aviser har skrevet om den nye superhelt, som efter sigende er godt træt af henkastet affald. Derfor har han de sidste 4 år brugt det meste af sin tid på at rydde affaldet af vejen med sin skraldesæk og affaldstang.

Fantom-skraldemanden

Foto: Jack Harland

Efter sigende startede det hele, da Fantom-skraldemanden en dag læste i avisen, at en mand havde fået en bøde for at samle affald op uden licens. Det blev for meget for ham, og han lavede sit kostume og begyndte sin anonyme tilværelse som affaldshelt.

Hvorvidt historien rent faktisk er sand, kan man dog godt stille spørgsmålstegn ved. De meget opstillede billeder og videoer taler deres eget sprog. Så måske ordet ”fantom” skal tages bogstaveligt.

Men én ting er sikkert: Historien har skabt øget fokus på et relevant problem, som hvert år også koster danske kommuner millioner af kroner – nemlig at folk har en tendens til at glemme deres affald.

Se en video af Fantom-skraldemanden nedenfor.

(AVV har tidligere præsenteret den ultimative løsning på henkastet affald, som kan ses her).

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


to × = 16

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>