Skralde Man forbløffer Vendsyssel

Skralde Man

Skralde Man - Tak til Lene for fotoet

Han ønskede bare at være helt anonym. Nu går alle og snakker om den danske skraldehelt, der ikke lægger damer ned eller skyder superskurke – men i stedet angriber folks efterladte affald.

I sidste uge fortalte vi om den engelske Fantom-Skraldemand, der igennem fire år har bekæmpet svineriet i Englands gader forklædt som superhelt. Nu viser det sig, at fænomenet har spredt sig til Danmark, hvor Skralde Man vækker forundring og forbavselse, når han med sin affaldstang rydder gaderne for affald.

Ingen ved, hvem han er, og når folk vil snakke med ham, forsvinder han lige så hurtigt som et genbrugslyn. Der lyder rygter om, at han startede sin karriere som affaldshelt, fordi han engang gled i den meget slibrige dressing fra en afgnavet fransk hotdog. Efterfølgende måtte han under intensiv genoptræning hos en schweizisk læge, som gik meget op i affaldssortering. Historien kan ikke bekræftes, men én ting er sikker: Han har svoret hævn over henkastet affald.

Det er lykkedes vidner at fange Skralde Man på kamera – dog i meget ringe kvalitet – og en enkelt borger har taget et billede af fænomenet med sin mobiltelefon. ”Jeg havde tilfældigvis min mobil i hånden,” udtaler den forbløffede dame. ”Han forsvandt næsten med det samme, men jeg nåede at fange ham, den bandit.”

Da vi interviewede folk fra gaden, var det dog ikke ordet ”bandit”, der blev nævnt. De fleste var enige om, at man godt kunne bruge flere af den slags helte. I kommunerne bekræfter de da også, at der bruges mange millioner kroner på at rydde op i gaderne, og at flere affaldshelte vil blive taget imod med kyshånd.

Vi følger Skralde Man fra Vendsyssel nøje og vender tilbage med mere info! Imens kan du se de første optagelser af Skralde Man her:

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


3 − = to

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>