Hjælp Skralde Man!

Vi fortalte for et stykke tid siden om Skralde Man, en ukendt superhelt i Vendsyssel, der bekæmper henkastet affald i naturen og i byens gader. Vi modtog en video fra en borger, der havde observeret ham, og derefter forsvandt han sporløst (se videoen!).

Men nu er Skralde Man dukket op igen! En borger observerede ham i udkanten af Hjørring, hvor han var i gang med at aflevere en umenneskelig mængde affald, han havde samlet op med sin affaldstang (se billeder nedenfor!). Han skyndte sig væk fra stedet meget hurtigt, men han nåede efter sigende at råbe:

“Hjælp mig den 22. april!”

Vi er ikke sikre på, hvad han mener, men der er en god chance for, at han taler om Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamlingsdag på søndag. Det går såre simpelt ud på at samle skrald op i lokalområdet, i skoven og hvor man ellers kommer. Sidste år deltog 91.000 danskere, og med din hjælp bliver der samlet endnu mere ind i år. Du kan tilmelde dig her eller gå ud og samle affald på eget initiativ.

Gør som Skralde Man

Og som altid: Hvis du hører noget til Skralde Man eller observerer ham et sted, vil vi meget gerne vide mere!

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


× 7 = fjorten

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>