Kasser til haven

Gitte LacarriereSommeren er så tæt på som den næsten kan være, og vi glæder os til at komme ud og nyde naturen, og i særdeles haven for dem der har en sådan.

Selv er jeg ikke voldsom begejstret for selve havearbejdet, og lever derfor med så lidt af det som muligt, hvilket lader sig gøre med en hel del dækbark. Men hygge, leg og afslapning er jeg rigtig glad for, og her er det altid skønt på denne årstid, hvor jeg har mulighed for at indrette haven til diverse formål.

Her er det gamle æblekasser der er brugt til opbevaring, og en fin ældre stige der gør dem selskab. Disse kan måske være lidt vakkelvorne hvis de stables for højt, så en lille skrue hist og her kan gøre underværker. Jeg syntes det er en sjov lille ide, og overvejer faktisk at hænge nogle på ydervæggen i sommerhuset, lige over hvor jeg drømmer om et udekøkken.

Nyd foråret!

Kasser til haven

Besøg Lacarriere.dk

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


+ fem = 6

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>