Der er styr på affaldsvarmen til Hirtshals

Tue JepsenUnder heste og kartoffelavlere løber den. Under familier på cykeltur, radarkupler, golfbaner, kornmarker, skoler, veje og togskinner. Den nye ledning fra AVV til Hirtshals Fjernvarme puster liv i over 2.300 folks stuer for ca. 2.500 kr. mindre om året for en gennemsnitlig husstand.

Affaldsvarme er billig varme – og god varme. Frem for at sende varmen fra forbrændingen lige ud i luften eller nedkøle den, sendes den videre til heldige aftagere – til glæde for miljøet og pengepungen.

Den. 1. juli skulle AVV og Hirtshals Fjernvarmes bestyrelser besigtige den nye transmissionsledning fra Hjørring til Hirtshals. Det foregik i bus henover land og marker, veje og grusstier med stor entusiasme og engagement. Der var udbredt tilfredshed med projektet, der nærmer sig sin slutfase – ca. 3 km. af den godt 19 km. lange ledning mangler.

Fra AVVs bestyrelse deltog formand Ole Ørnbøl og Henning Sigsgaard. Fra Hirtshals Fjernvarme deltog formand Børge Vinther Jensen, næstformand Knud Damgård samt Inge Sondrup, Allen Baltersen og Anders Andersen. Derudover fra Hirtshals Fjernvarme driftsleder John Nejsig Christensen og værkmester Jens Olsen. Fra AVV deltog direktør Poul Berg, administrationschef Niels Larsen og ledelsessekretær Ingelise Christensen.

Udover direktør Poul Berg, administrationschef Niels Larsen og ledelsessekretær Inge-Lise Christensen fra AVV

Vi kan også anbefale:

1 comment to Der er styr på affaldsvarmen til Hirtshals

Leave a Reply

  

  

  


− ni = 0

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>