Frimærkebillede

Gitte LacarriereJeg kom til, for længe siden, at købe nogle bøger fyldt med frimærker, for man ved jo aldrig hvornår man kan komme til at have behov for sådan nogle. Det fik jeg så, da jeg fik denne ide! Havde en ramme der trængte til nyt udseende, og der kunne frimærkerne jo nemt komme til deres ret. En dejlig klat maling i øverste hjørne satte prikken over i’et, for ellers ville jeg nok mene det var for kedeligt. Håber ikke der findes alt for mange frimærkesamlere blandt læserne, det kunne jo være de ikke lige kunne se pointen.

God fornøjelse!

Frimærkebillede

Besøg Lacarriere.dk

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


− tre = 6

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>