Tapeter i rammen

Gitte LacarriereEn gammel ramme trængte til at få lidt mere spræl over sig, og hvordan skulle den så lige gribes an.

Selve rammen blev slebet lidt ned, for at supplere det allerede afskallede udtryk. Derefter blev den lakeret, for at vise at det faktisk var meningen at den skulle se slidt ud. En højglans lak, skaber en flot kontrast til den afskallede ramme.

Indeni kom der forskellige papirer og tapeter, der sammen giver det udtryk der var behov for i rummet. Er du mere til den romantiske stil, er det jo bare med at finde blonderne og gammeldags skrift frem.

Peace

Besøg Lacarriere.dk

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


8 − fem =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>