Det røde skab

Gitte LacarriereVil lige dele dette røde skab med jer.

Jeg fik det fragtet hjem fra genbrugsbutikken af de venlige herrer der kørte lastbilen. Det er tungt som bare den, men ind det kom det da. Ideen var at jeg syntes jeg manglede noget rødt i et rum, og samtidig opbevaringsplads, så løsningen lå jo lige for.

Først sleb jeg det lidt ned, ikke for meget for jeg er åbenbart en anelse utålmodig anlagt når det kommer til den slags. Derefter en grunder, og så tre lag rød maling. De to skuffer har fået lov til at forblive træ, fordi en anelse kontrast altid er godt.

Rødt skab

Besøg Lacarriere.dk

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


− tre = 1

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>