Kom tæt på affaldet

Tue JepsenHvis en maskine havde øjne, hvad mon den så kunne se? Og hvordan ser affaldsbjergene ud på tæt hånd?

Vi har været rundt og placeret små kameraer på vores maskiner for at komme tæt på deres verden. Vi har besøgt vores miljøanlæg, forbrændingsanlæg, genbrugspladser, genbrugscenter og modtagestation for farligt affald. Og skåret det hele ned til en kort film, der giver et overblik over vores virksomhed på en unik måde.

Samtidig er filmene en hyldest til maskinerne. Uden deres præcision og effektivitet kunne vi slet ikke udføre vores arbejde, og affaldshåndteringen i Vendsyssel ville se meget anderledes ud. Se de to film her – forberedelserne og de egentlige optagelser:

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


+ to = 5

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>