Rigtige mænd gør det bare! Afsnit 2

Tue JepsenAVV og Modtagestation Vendsyssel er godt i gang med sundhedskampagnen i samarbejde med Hjørring Sundhedscenter. I starten af juni (se første afsnit) blev de to hold vejet og målt, og tallene viste, at der var gode forbedringsmuligheder. Sidst i august vil der blive foretaget nye målinger, der afslører, om arbejdet på holdene bærer frugt.

Hos Fnuggene fortæller holdkaptajn Peter, at man har lagt en individuelt inspireret strategi, da fyraften for de enkelte er meget varierende, og da holdet er spredt geografisk. Holdet har dog en helt konkret målsætning. Man har bidt mærke i, at der ud af alle deltagerne i Hjørring Kommune var en enkelt undervægtig. Fnuggene satser hårdhændet på, at ingen falder i denne kategori, når kampagnen er ovre.

Hos De buttede skønheder træner en stor del af holdet sammen. Holdkaptajn Niels Jørgen fortæller, at der cykles 1 – 2 gange om ugen på en 12 kilometers rute med indlagt stigning. I går var der hele 5 fra holdet af sted, og der er planer om en 18 kilometers rute.

Hos begge hold har madpakkerne fået et noget andet udseende end sædvanligt, og engagementet er højt. Begge hold havde desuden en positiv oplevelse med Chris McDonald-foredraget, som blev arrangeret af Sundhedscentret. TV-kendissen var god til at give en peptalk og sætte tingene i et uhøjtideligt lys – og foredraget var ikke ligesom man ser det i TV, hvilket faldt i god jord.

Der løber i øvrigt rygter om, at Fnuggene vedlægger kage, når der køres frugt ud til Miljøanlægget, hvor de fleste fra De buttede skønheder holder til, men det er ikke noget, man har kunnet bekræfte. Rygtet er netop blevet bekræftet!

Vi kan også anbefale:

1 comment to Rigtige mænd gør det bare! Afsnit 2

Leave a Reply

  

  

  


+ 3 = ti

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>