Det vidste du ikke om genbrugsbutikkerne – Tøj til Polen

Tue JepsenIgennem 19 år har Hirtshalsgenser Kaj Kristensen og hans kone købt tøj fra AVV’s genbrugscenter og sendt det til Polen, hvor det er blevet solgt videre til trængende indbyggere.

Hos AVV modtager vi meget tøj, som folk er flinke til at aflevere på genbrugspladserne. Det er dog ikke alt, der kan sælges i butikkerne, og noget af det får de altså glæde af i Polen. Kaj giver 2,50 kr. per kilo tøj, som ellers ville være blevet brændt – og dermed være blevet til en udgift for genbrugscentret.

Kaj vurderer, at han sammen med sin kone besøger genbrugscentret 4 gange årligt, og at han i de sidste 19 år har sendt 150.000 kg tøj til Polen – en imponerende mængde svarende til alt det tøj, AVV får fra sine genbrugspladser på et halvt år.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


syv × 4 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>