Vægdekoration af bogomslag

Gitte LacarriereDette er en ide jeg fik for nogle år siden, og jeg lavede endnu en bare i sidste uge. Så det er stadig en gangbar ide. Et kunstværk er det ikke just, og dog.

Du tager en stak gamle bøger, der har flotte omslag som du kan lide. Riv siderne ud, brug limpistol til at sætte omslagene fast på tynd træplade med, sæt to skruer på bagsiden, ståltråd mellem dem og så op på sømmet. Det er simpelt, og giver personlighed og atmosfære i et rum.

Ved du ikke helt hvilke farver du skal vælge til din nye stue, er det her en god måde at starte på. Farverne på de bøger du har valgt giver en god indikation af, hvilke farver der passer til dig og dit hjem lige nu. Bonus er, at mange af de helt gamle bøgers farver og mønstre, faktisk er højeste trend lige nu.

Bogkunst

Besøg Lacarriere.dk

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


2 × fire =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>