Tag en værdig afsked med dit kæledyr

Tue Jepsen”Et kæledyr har givet sin ejer mange gode oplevelser. Derfor fortjener det en værdig afsked med livet.” Sådan lyder det hos Modtagestation Vendsyssel, hvor der foretages professionel kremering af Kæledyr.

På rundvisningerne hos AVV tager vi næsten altid et smut forbi Kæledyrskrematoriet, og det er ikke ualmindeligt, at 70% svarer ja, når vi spørger, om de har et kæledyr. Mange af børnene – og det gælder også lærerne – bliver positivt overraskede over muligheden for at få sagt ordentligt farvel til sit kæledyr hos Kæledyrskrematoriet.

Sådan foregår kremeringen.

Læs mere hos Nordjyske, besøg Kæledyrskrematoriets hjemmeside eller se mere på Facebook.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


+ fem = 9

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>