Farverig graffiti på AVV’s nye genbrugsplads

Tue JepsenAVV har gennem SSP-konsulenter og politi i Hjørring fundet frem til nogle graffitimalere fra lokalmiljøet for at få malet en 30 x 3 meter betonmur på vores kommende genbrugsplads på Miljøvej 4 (muren er et fast element, der bruges til at skubbe grenaffald opad).

AVV’s vinkel
På pladsen vil der komme 150.000 gæster om året for at aflevere affald til genbrug, og fra AVV’s side er der en stor bonus ved at give folk en anderledes oplevelse ved at aflevere affald – frem for en grå betonmur vil graffitimalerne skabe et stort motiv af byer, natur og symboler i klare farver over temaet genbrug – et værk, som gør turen til genbrugspladsen lidt mere sprudlende og måske giver folk en grund til at fortælle om deres tur med bilen og traileren.

Sammen med affaldsscenen på pladsen, som vil være den første blivende scene på en genbrugsplads i verden, vil betonmuren med graffitien ligeledes kunne præsentere nogle kulturelle oplevelser – med musik, udstillinger og farver. En tur til en genbrugsplads med andet end fliser, asfalt og containere.

Graffitimalernes vinkel
Graffitimalernes mål er at komme videre med deres arbejde – at komme frem i lyset og arbejde med et større kunstnerisk projekt, hvor de er værdsat og får anerkendelse. Et publikum på 150.000 og et lovligt – endda tilskyndet projekt – er også en spændende og anderledes oplevelse for dem.

SSP og Hjørring Politi
SSP i Hjørring og politiet håber ligeledes på en positiv oplevelse, hvor graffitien bruges lovligt og med et givende formål.

AVV betaler ikke graffitimalerne, men stiller udstyr til rådighed.

Malerne slår sig løs på genbrugpladsen, der ligger med forbrændingsanlægget og en udtstrakt himmel som baggrund, fra d. 10. august, 2010 og 2 – 3 uger frem.

Læs artikel i Erhvervsbladet

Læs artikel i Vendelboposten

Lyt til radioudsendelse fra DR Nordjylland om projektet.

Vi kan også anbefale:

3 comments to Farverig graffiti på AVV’s nye genbrugsplads

Leave a Reply

  

  

  


− to = 5

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>