Status for graffitiprojekt på genbrugspladsen

Så langt er vores graffitikunstnere nået med graffitiprojektet, som du kan læse mere om i vores tidligere indlæg. Der mangler stadig en del detaljer, men snart har vi den flotteste betonmur på Miljøvej genbrugsplads, der åbner til oktober.

Graffiti hos AVV

Vi kan også anbefale:

2 comments to Status for graffitiprojekt på genbrugspladsen

  • Lilli Jensen

    Hvor er det bare flot med den grafitti. og fint der er nogle stæder det er lovligt.
    Mange kedelige betonkollosser kunne dekoreres smagfuldt hvis der er lidt swamarbejde.
    Med venlig hilsen Lilli

  • Tak for kommentaren. Vi har været rigtig glade for samarbejdet med graffitimalerne. Det er helt utroligt, hvordan hele pladsen har ændret karakter. Det er en oplevelse, vi klart kan anbefale. Vi er i gang med at lave en video, der kort beskriver hele forløbet fra grå mur til farverigt kunstværk – og med musik fra et lokalt band i baggrunden. Videoen bliver lagt her på bloggen, når den er færdig.

    Venlig hilsen Tue

Leave a Reply

  

  

  


3 + = fire

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>