Rigtige mænd gør det bare 3

Tue JepsenHjørring Sundhedscenter har været på besøg for at gøre status på sundhedsprojektet. Vores to hold, Fnuggene og De buttede skønheder, klarer sig rigtig godt ifølge konsulenterne. Det vigtigste, nemlig at der bliver gjort nogle helt overordnede tanker om ens livsstil, er der, hvor mændene får allermest ros. Men også i livvidde og vægt meldes der om positive resultater.

Som noget helt exceptionelt fik holdkaptajn fra Fnuggene, Peter, konstateret et kondital på 200, hvilket er dobbelt så højt som de mest professionelle atleter. Selv ved fuld belastning holdt Peters puls sig på et ubekymret og roligt niveau på 30 slag i minuttet. Historien melder dog, at det var det forkerte tal, der blev noteret i maskinen. Det skal vi lade stå ukommenteret, men vi indrømmer, at det måske bliver svært at forbedre tallet voldsomt næste gang.

Følg de forrige kapitler her:

Rigtige mænd gør det bare 1
Rigtige mænd gør det bare 2

Vi kan også anbefale:

1 comment to Rigtige mænd gør det bare 3

Leave a Reply

  

  

  


ni − = 5

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>