Fattigdomsprojektet – Opfølgning

Tue JepsenEleverne fra Bagterpskolen har nu overnattet i deres slumhuse. De slap for regn og blæst, men der var meget koldt. Og så var der farlige edderkopper. Eleverne havde 10 kr. at leve for per mand – et beløb, der er en smule højere, end hvad mange fattige mennesker lever for om dagen.

Nedenfor findes sidste korte film om slumhusene.

Se desuden indslag fra TV2 Nord.

Vi kan også anbefale:

4 comments to Fattigdomsprojektet – Opfølgning

 • Kære Tue Jepsen

  Vi har desværre mistet vores bedste kamera i forbindelse med dette affaldsprojekt og alle billederne af projektet er gået tabt..

  Vil det være muligt, om du kunne give os et eller to billeder, så vi kunne bringe en nyhed om denne aktivitet på vores egen hjemmeside?

  Med venlig hilsen
  Helle Gerstrøm, IT vejleder
  Bagterpskolen
  Fuglsigvej 1
  9800 Hjørring

  • Hej Helle,

   Det var trist med kameraet, men jo, I må gerne få vores billeder. Jeg lægger dem ud på vores server, hvor du kan hente dem. Du hører fra mig snarest.

   Venlig hilsen

   Tue

 • Jytte Sloth

  Jeg vil bare gerne takke alle jer medarbejdere på AVV for hjælpen med vores fattigdomsprojekt og tak for billederne, eleverne er meget glade for dem, og har lagt dem ud på min facebook.
  8.klasse er allerede i gang med at snakke og planlægge hvordan deres fattigdomsprojekt skal se ud, så jeg håber, I vil være med igen til næste år. Det var underligt at opleve, at affaldet pludselig i alles bevisthed ikke var affald længere, det var ikke noget ulækkert noget, men noget brugbart, som der blev sat pris på.
  Venlig hilsen Jytte

 • Hej Jytte,

  Selv tak. Det var noget af en oplevelse – lige fra indsamlingen af affaldet til de flotte huse, de fik bygget. Og flot, at de rent faktisk sov i dem og kastede sig over projektet med sådan en energi – og at de lærte en masse. Seje elever og godt projekt. Jeg sender din tak videre.

  Venlig hilsen

  Tue

Leave a Reply

  

  

  


syv + = 11

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>