Tak til vores lokale graffitikunstnere!

Tue JepsenGraffitimuren hos AVV er nu færdig. I klare grønne, blå, lilla og røde farver skiller den sig stærkt ud fra det omkringliggende grå miljø, og vi håber, at den vil føde nye tanker om genbrug, men også om graffitimaling og de positive sider, de udskældte spraydåser kan have. Vi har sat stor pris på samarbejdet med Bjarni, Christian x 2, Sune, Jonas og Jeppe, og vi er rigtig glade for det flotte værk, som indeholder ordet “Genbrug”, der også er værkets tema.

Video
Vi har lavet en lille video om forløbet fra grå mur til farvestrålende genbrugsmotiv, som kan ses nedenfor. Musikken til videoen har vi fået lov at låne fra det lokale Hjørringband “Dunghill” (tak!).

Den sidste prik over i’et
Færdig… og så alligevel ikke. Når pladsen åbner den 28. oktober kl. 14.00 vil graffitimalerne sætte den sidste prik over i’et til glæde for publikum og politiet, som også dukker op. Vores webadresse “www.oplevelsermedaffald.dk” vil blive malet oven over motivet af skoven, så vores slogan “Oplevelser med affald” slås fast på et fysisk sted og ikke kun eksisterer i cyberspace.

Hos AVV mener vi, at der er masser af oplevelser i de ting, vi smider væk, og at det kan føles rigtig godt at skænke affaldet nye tanker og ideer – affald, og måden vi håndterer det på, er trods alt et af de vigtigste indsatsområder for et moderne, grønt samfund.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


8 − otte =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>