Fremtidsmøbler fra fortiden

Tue JepsenI går fik vi besøg af en masse kreative sjæle, der havde tilmeldt sig et kursus med møbeldesigner og indretningsarkitekt Gitte Lacarriere. Gitte re-designer gamle møbler – blandt andet via decoupage – men Gittes decoupage er baseret på stof og ikke papir, som man ellers kender det.

Deltagerne startede med et inspirerende foredrag fra Gitte, hvorefter de gik ud i genbrugsbutikken og udvalgte stof og møbler, der skulle bearbejdes. Derefter gik det løs i værkstedet med alt fra små barnevogne til skuffer.

En del spændende historier blev det også til. Annette har fx et kombineret galleri og Bed & Breakfast mellem Sindal og Hjørring, som udelukkende er bygget op af genbrugsting fra vores butik – på nær dyner og madrasser. Andre har ligeledes bygget et helt hjem op af møbler fra butikken – ja, selv ferieboliger i Spanien, hvor ejeren konstaterer, at det er mange gange dyrere at få tingene transporteret end at købe dem dernede.

Deltagerne tog værkerne med hjem, men du har chancen for at se Gittes møbler i Hjørring midtby på fredag, hvor vi har en stand i samarbejde med Alles kunst. Byen fejrer nemlig Grøn uge med temaet ”Genbrug i håndværk”, hvor DR2 kommer forbi.

Vi kan også anbefale:

1 comment to Fremtidsmøbler fra fortiden

Leave a Reply

  

  

  


9 × en =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>