Grønne Dage i Hjørring

Tue JepsenI fredags besøgte Grøn Teknologi Tour Hjørring. Temaet var håndværk, og vi havde sammen med Alles Kunst stillet en stand op i centrum, hvor vi udstillede Gitte Lacarrieres møbler. Gittes design går ud på at genanvende gamle møbler ved at “ombetrække” dem med stof, der bagefter lakeres. Alles Kunst havde dog også medbragt andre spændende genbrugssager – fx tasker af gummi fra cykelslanger.

Vi havde egentlig tænkt os, at vi også skulle reklamere lidt for vores næste arrangement med Gitte, hvor hun holder et foredrag hos AVV med efterfølgende workshop, men der er allerede helt fyldt op. Vi planlægger dog lignende arrangementer i fremtiden, så følg med her på siden, eller tilmeld dig vores nyhedsmail.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


8 × fire =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>