Skraldemusik, graffiti, politi, pølser, kaffe, sodavand og ikke mindst GENBRUG

Tue JepsenSå er det nu på torsdag, at du kan få dig en pølse, en sodavand og en kop kaffe, mens 100 skolebørn spiller skraldemusik, og graffitimalere færdiggør et lovligt kunstværk. Få også en snak med politiet omkring graffiti og ikke mindst lovlig graffiti, og oplev en udstilling af affaldskunst på en af verdens eneste scener på en genbrugsplads.

Lyder det spændende? Så kom og indvi den nye genbrugsplads på Miljøvej 4 i Hjørring kl. 14 på torsdag den 28. oktober. Og tag gerne noget affald med, når nu du alligevel kommer forbi. Så kan du prøve de moderne nedsænkede containere og de gode pladsforhold.

Åbningen af den nye genbrugsplads på Miljøvej betyder samtidig, at den gamle plads på Mandøvej lukker. Så husk at dreje ind ad den rigtige vej, når du næste gang skal af med affald til genbrug.

Vi glæder os til at se dig til en indvielse med et brag!
Vis stort kort

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


× tre = 6

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>