Rigtige mænd gør det bare 4

Tue JepsenAVV og Modtagestation Vendsyssel har deltaget i et sundhedsprojekt sammen med Hjørring Sundhedscenter. 29 hold fra kommunen var med, og vi har stillet op med to. Konkurrencen er nu færdig, men det samlede resultat fra hele kommunen er dog ikke offentliggjort.

Internt i virksomheden er der dog nu kåret en vinder, og det blev hold 2: Fnuggene. Til vores fælles orienteringsmøde i dag overrakte vores direktør, Poul Berg, et gavekort til hver af vinderne til at købe noget løbetøj eller fritidstøj. Skønt hold 1 ikke vandt, gjorde de også en fremragende indsats. Tonny fra Miljøanlægget fik derfor en præmie for en særlig indsats som den, der har scoret flest point i hele vores interne konkurrence.

Det blev dog understreget, at AVV og Modtagestationen er fyldt med rigtige mænd og kvinder (“og en enkelt ungkarl”, blev der råbt).

Følg de forrige kapitler her:

Rigtige mænd gør det bare 1
Rigtige mænd gør det bare 2
Rigtige mænd gør det bare 3

Vi kan også anbefale:

2 comments to Rigtige mænd gør det bare 4

Leave a Reply

  

  

  


syv × = 49

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>