Der er fart på AVV’s genbrugscenter – også efter arbejde

Tue JepsenDe sidste par måneder har vi med interesse fulgt vores to hold, der har deltaget i et sundhedsprojekt i samarbejde med Hjørring Sundhedscenter. Her i weekenden kom der dog fokus på sundhed og motion et helt andet sted i virksomheden, nemlig hos Tom og Helga, der til daglig arbejder i AVV’s genbrugscenter.

Lørdag den 20. november deltog Tom og Helga i Grenå 6 timers løb. Formålet var, som navnet afslører, at løbe så langt man kunne fra løbet blev skudt i gang kl. 9.30 til det sluttede 15.30. 128 stillede op til start på en halvgrå dag, hvor vejret heldigvis holdt tørt.

Og hvor langt kan man så løbe på seks timer? For Toms vedkommende blev det til et flot resultat på 59,441 km. Helga havde fra starten meldt ud, at hun sigtede højt, og det blev da også til en førsteplads i kvindernes konkurrence – en samlet fjerdeplads. 71,610 km. og en gennemsnitsfart på ca. 12 km./timen. Helga er dermed Danmarks tredjehurtigste kvinde på et 6 timers løb – nogensinde.

Både Tom og Helga har løbet i rigtig mange år og har begge haft interessen for de lange distancer. Helga har løbet de sidste tyve år, og hun løber gennemsnitlig 60 km om ugen. Tom har løbet 100 km om ugen, da han løb mest, og har tidligere præsteret et 6 timers løb på 65 km. Han løb allerede i folkeskolen, men tog det for alvor op igen som 30-årig.

Vi er stolte over Helga og Tom’s præstationer. Som Tom sagde, havde folk til dette års 6 timers løb lidt glemt, hvem Helga var, og der var en løs snak om, hvem af kvinderne der ville vinde. Få tog dog højde for kvinden med AVV-logoet på bukserne, som hurtigt lagde sig i front og aldrig blev overhalet siden.

(Billederne er taget af Ib Stokkebye – besøg ham her)

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


ni − 9 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>