Den bedste enkeltpræstation i sundhedskonkurrence

Tue JepsenSundhedsprojektet “Rigtige mænd gør det bare” er afsluttet, og vi har holdt en lille ceremoni hos AVV. Nu har Hjørring Sundhedscenter rundet hele projektet af med en stor ceremoni i Kvickly i Hjørrings Metropol.

Vinderholdet af den samlede konkurrence blev Kvickly, mens vores to hold kom på fjerde- og femtepladsen. Der blev dog også givet en pris til den bedste enkeltpræstation, og her vandt Tonny fra vores Miljøanlæg med hele 190 point – fordelt over vægttab, kondital og livvidde.

Sammenlagt har 56 mænd tabt sig, hvad der svarer til 770 pakker Lurpak, og Tonny har haft ihærdig konkurrence. Det er ingen tvivl om, at det er en sej præstation.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


9 × = fyrre fem

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>