Tak for invitationen

Gitte LacarriereJeg er blevet inviteret til at skrive på denne inspirerende blog, og det er jeg simpelthen så glad for. Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg brænder for genbrug, så her er jeg jo i mit rette element.

Og hvem er jeg så……Gitte Lacarriere, indretningsarkitekt og møbeldesigner med base i Nørresundby, hvor kreativiteten får lov at flyde frit i mit værksted. Har i mange år arbejdet med indretning både for private og virksomheder. I efteråret 2009 lancerede jeg min kollektion af møbler, lamper og andet interiør – under navnet Lacarriere. Det drejer sig om netop om ældre møbler osv. der bliver beklædt med retro stoffer der også er af ældre dato. Jeg har afholdt workshops på bl.a. AVV, og det var dejligt at vise andre hvordan jeg laver mine farverige ting. Nå, det var lidt om mig……..det jeg så skal lave her på bloggen, er at komme med sjove og skæve ideer til hvad du kan bruge dine ting til. De ting som du måske ellers ville have smidt ud…..jeg håber du bliver inspireret.

Og det første lille fif har vi her. Det er oplagt for mig at starte med dette billede, for denne vægt er nemlig købt i den skønne genbrugsbutik hos AVV på Mandøvej. Nu bruges den i mit køkken, lige nu til pynt med en stor pose ris fra Indien og et stearinlys. Den har dog haft flere funktioner, for tingene skal jo flyttes rundt og bruges på forskellige måder – ellers lægger vi jo ikke mærke til dem, vel?

Vægt og lys

 

Jeg er blevet inviteret til at skrive på denne inspirerende blog, og det er jeg simpelthen så glad for.

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg brænder for genbrug, så her er jeg jo i mit rette element.

Og hvem er jeg så……Gitte Lacarriere, indretningsarkitekt og møbeldesigner med base i Nørresundby, hvor kreativiteten får lov at flyde frit i mit værksted.

Har i mange år arbejdet med indretning både for private og virksomheder. I efteråret 2009 lancerede jeg min kollektion af møbler, lamper og andet interiør – under navnet Lacarriere.

Det drejer sig om netop om ældre møbler osv. der bliver beklædt med retro stoffer der også er af ældre dato. Jeg har afholdt works

Jeg er blevet inviteret til at skrive på denne inspirerende blog, og det er jeg simpelthen så glad for.

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg brænder for genbrug, så her er jeg jo i mit rette element.

Og hvem er jeg så……Gitte Lacarriere, indretningsarkitekt og møbeldesigner med base i Nørresundby, hvor kreativiteten får lov at flyde frit i mit værksted.

Har i mange år arbejdet med indretning både for private og virksomheder. I efteråret 2009 lancerede jeg min kollektion af møbler, lamper og andet interiør – under navnet Lacarriere.

Det drejer sig om netop om ældre møbler osv. der bliver beklædt med retro stoffer der også er af ældre dato. Jeg har afholdt workshops på bl.a. AVV, og det var dejligt at vise andre hvordan jeg laver mine farverige ting.

Nå, det var lidt om mig……..det jeg så skal lave her på bloggen, er at komme med sjove og skæve ideer til hvad du kan bruge dine ting til. De ting som du måske ellers ville have smidt ud…..jeg håber du bliver inspireret.

Og det første lille fif har vi her. Det er oplagt for mig at starte med dette billede, for denne vægt er nemlig købt i den skønne genbrugsbutik hos AVV på Mandøvej. Nu bruges den i mit køkken, lige nu til pynt med en stor pose ris fra Indien og et stearinlys. Den har dog haft flere funktioner, for tingene skal jo flyttes rundt og bruges på forskellige måder – ellers lægger vi jo ikke mærke til dem, vel?

hops på bl.a. AVV, og det var dejligt at vise andre hvordan jeg laver mine farverige ting.

Nå, det var lidt om mig……..det jeg så skal lave her på bloggen, er at komme med sjove og skæve ideer til hvad du kan bruge dine ting til. De ting som du måske ellers ville have smidt ud…..jeg håber du bliver inspireret.

Og det første lille fif har vi her. Det er oplagt for mig at starte med dette billede, for denne vægt er nemlig købt i den skønne genbrugsbutik hos AVV på Mandøvej. Nu bruges den i mit køkken, lige nu til pynt med en stor pose ris fra Indien og et stearinlys. Den har dog haft flere funktioner, for tingene skal jo flyttes rundt og bruges på forskellige måder – ellers lægger vi jo ikke mærke til dem, vel?

Vi kan også anbefale:

2 comments to Tak for invitationen

Leave a Reply

  

  

  


ni + = 18

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>