Miljøvenlig og kreativ gaveindpakning

Gitte LacarriereSå nærmer tiden sig hvor gaverne skal pakkes ind, og her kan kreativiteten få lov til at komme til udtryk. Man behøver ikke købe dyrt indpakningspapir og bånd, det kan gøres meget smukkere, personligere og kreativt end det. Og det gøres naturligvis ved at bruge det du allerede har derhjemme i forvejen, eller kan finde i en god genbrugsbutik.

Her har jeg brugt en sweater, et par seler og tre fine brocher. Så hvis man er virkelig snu, kan indpakningen også være en del af gaven. Den anden pakke er blevet smuk ved at bruge noget gammelt tapet, og båndet omkring er flettet sengetøj. De gaver jeg giver i år kommer til at bære præg af genbrug, men det er ikke bare genbrug – det er også en ekstra glæde der går til modtageren, når man gør sig tanker om indpakningen og miljøet.

God jul til dig og dine.

Vi kan også anbefale:

2 comments to Miljøvenlig og kreativ gaveindpakning

  • Vores farmor havde i 60erne travlt med at redde gavepapiret fra sammenkrølning. Hun foldede det forsigtigt sammen og ved lejlighed fik det en tur med et lunkent strygejern, så var det klar til næste jul. Vi syntes dengang, det ikke var umagen værd. I dag ser vi anderledes på det.

  • Det lyder fornuftigt, og nej det er der nok ikke mange der gør i dag. En god tanke, og vel også en genkendelsens glæde hver jul!!

Leave a Reply

  

  

  


− 6 = to

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>