Larmende naboer skabte julestemning på genbrugspladsen

Tue JepsenLørdag den 4. december havde vi besøg af De larmende naboer, et vokalband fra Hjørring, som for første gang skabte lyd gennem Affaldsscenens højttalere.

Den lille koncert var en del af vores tema om genbrugsjul, og det var da også julesange, der strøg hen over genbrugspladsen på Miljøvej, mens sneen blandede sig med tonerne i samme øjeblik, De larmende naboer gik i gang med “Let it Snow”.

Der blev serveret gløgg og julesmåkager til de fremmødte, som havde vovet sig ud i det kolde vejr. Selv en journalist og en fotograf fra Nordjyske kiggede forbi for at se, hvad al det her juleri mon gik ud på. Også P4 Nordjylland og de landsdækkende P3-nyheder bragte indslag om genbrugsjulen.

Selve juleseancen med De larmende naboer skulle sætte fokus på genbrugspladsen og genbrugsrådene på en hyggelig måde. Julen handler ikke om løftede pegefingre, men om en god fornemmelse i maven.

Vi kan også anbefale:

Leave a Reply

  

  

  


to × 9 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>